Självplock - Bildelar utan garanti | Delplocken | Kungsåra Bildemo

Demontera, kontrollera och köp din bildel med full kontroll

Varför ska du köpa en bildel utan garanti? Det finns faktiskt flera goda skäl till det. Ett av dessa skäl är att du hos Delplocken synar och demonterar delen du söker på egen hand. Det ger dig full koll på vilket skick delen är i, och eftersom du betalar ett fast pris så har du möjlighet att bedöma om delen är värd priset. Man skulle kunna säga att du själv ansvarar för delen du köper, och därför ingår ingen garanti.

Kostnadseffektivt och hållbart

Förutom ovan innebär självplock bilskrot att du köper bildelar utan några mellanhänder som påverkar priset, samtidigt som du återbrukar något som är fullt fungerande. Det blir en vinst både för din plånbok och för planeten. Istället för att köpa nya bildelar till marknadspris, köper du alltså begagnade bildelar som du kontrollerat själv – till ett lägre pris och med ett mindre klimatavtryck.

Kungsårabildemo Självplock - Delplocken en del av Kungsåra bildemontering
Kungsårabildemo Självplock - Delplocken en del av Kungsåra bildemontering

Äg hela processen med bildemontering självplock

Vi vet att göra-det-själv-känslan ensamt kan vara skäl till att välja självplock hos en bilskrot före traditionell bildelshandel. Eftersom du tar med dig dina egna verktyg och själv väljer vilken bildel du vill plocka loss så äger du hela processen själv, och det tillför något extra till både köpet och projektet du behöver delen till.

Se vilka bilar som finns inne

Läs mer om hur självplock bilskrot fungerar på Delplockens hemsida. Där kan du också söka efter specifika bilmodeller och se var du hittar Delplockens andra anläggningar: www.delplocken.se

Självplock bilskrot – en sammanfattning
– Alltid fasta priser
– Återbruk för både plånboken & planeten
– Bildemontering självplock ger dig full kontroll från demontering till köp